Menu
Menu

Nanna Krabbe

Advokatfuldmægtig

Mød Nanna, som er advokatfuldmægtig i vores EU & Competition-team med base i København. Nannas passion for jura og ønske om personlig udvikling gav hende for nyligt mulighed for i en kortere periode at blive udstationeret på vores kontor i London.

Beskriv din udstationering – hvad var dit personlige og professionelle udbytte?
💬 "Jeg var så heldig at få mulighed for med kort varsel at tage til London for at bistå vores britiske konkurrenceteam, hvor jeg stillede ekstra ressourcer til rådighed i nogle store sager. I konkurrencegruppen er reglerne generelt de samme på tværs af Europa og Storbritannien, og samarbejde på tværs af grænser og optimering af gruppens kollektive ressourcer er noget, firmaet prioriterer højt. I løbet af den måned, jeg var udstationeret i London havde jeg mulighed for at arbejde tæt sammen med det britiske team, få en dybere forståelse af britisk lovgivning og have det privilegium at samarbejde med de meget dygtige kollegaer. Det har været udfordrende og givende og har givet mig mulighed for fuldt ud at forstå, hvor stort og internationalt vores firma virkelig er.

Hvad betyder Bird & Birds internationale perspektiv for din karriere og dine ambitioner?
💬 "Det globale perspektiv, som Bird & Bird tilbyder, var en afgørende faktor i min beslutning om at søge stillingen hos Bird & Bird. Når jeg tænker tilbage på min tid som studerende, drømte jeg om at arbejde i et firma, der ville give mig mulighed for at fordybe mig i forskellige retssystemer, sprog og kulturer uden for Danmarks grænser. Løbende personlig vækst og eksponering for forskellige synspunkter har altid været grundlæggende for min professionelle rejse, og Bird & Bird giver mig disse muligheder.

Hvad er dit råd til andre, der overvejer et ophold i udlandet?
💬 "Bare gør det. At tage til udlandet er både hårdt arbejde og enormt sjovt.